Post by olessintinpsan on Mar 13, 2022 22:26:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више злата ▞▞▞
▞▞▞ Drift Clash Online Racing 2022 version ▞▞▞
Нисам могао да поднесем ужасне контроле, деинсталиран.
Досадан
Последњи пут када сам преузео ову игру и ниво или постао још тежи и тежи, не свиђа ми се смеће из игре
Кул је али има и тојота супра из паклене улице 1
одлична и лака дрифт игра
Заиста сјајна игра, најбоља мобилна дрифт игра коју сам икада играо
Каже ми да је веза изгубљена. па сам дао 1 звездицу
Искрено, то је одлична игра, иако би могла да користи мало више прилагођавања и мало графичког побољшања, али генерално је добра игра и препоручујем је.
Зашто је тако тешко дрифтовати у другим играма да морам да притиснем ручну кочницу
То је некако добра игра
Не могу да уђем БИЛО НА БИЛО КОЈИ бесплатан роминг сервер и не могу чак ни НАПРАВИТИ бесплатан роминг сервер идк зашто, али поправи ово
Грешке када пустите гас или дугме за управљање. Нема пуно садржаја. Ипак, забавно и заразно.
Није добро, имао сам веома тешко да контролишем ауто, мало је квар и ауто превише клизи и чека се веома дуго на почетку
Лепа игра, али додајте офлајн мод!
Добро је
Drift Clash Online Racing Ötmə vhmp
Игра је прилично добра, али јој је потребан офлајн мени
веома лош на старом уређају и чврстим контролама има леп изглед који поштујем, али молим вас да то поправите
Drift Clash Online Racing Wyścigi magq
Када игра престане да има ручну кочницу стално подигнуту и контра волан за вас ће бити добро. Али тренутно је само окретање и окретање и окретање. Нема забаве.
добро Едит: игра али за физику није, физика дрифта је мало лака, па направите физику дрифта као царк, плус хи треба мало али више поједностављена и чиста, осим оне гг игре.
тренутно играм и нема додавања и нисам бот
зашто сам избачен из игре након 5 секунди
Ова игра је лоша кад год притиснем на лопатицу, понекад аутоматски стане и изгубим, а једна друга је да када на екрану пораза даје више поена особи која је победила
стално говори да нема везе када постоји
Зашто једно гледање у ову игру личи на стављање аимбот-а у игрице за пуцање, јер варање асистенције у дрифту је превише, не захтева никакву вештину и графика је ужасна
Игрица је супер
Drift Clash Online Racing Racerspil giq
Ужасна физика и ауто се осећа лоше
Еи гг брате добар борац
У ствари, то је грт игра има много потенцијала, међутим, будите тако заостали да имам С6 едге 3ГБ рам са поправком овог проблема са заостајањем и размишљам о надоградњи игре и новац ће тећи
Добро, али треба више начина игре
е супер
Потребна му је способност да избаци играче из лобија или да играчи који иду у погрешном правцу претворе духове. Лоши возачи су окренути да Форза Лоббиест иде уназад и уништава свачију забаву стварајући тоне сервера који покушавају да им побегну. Ако сам направио сервер, требало би да уклоним лоша јаја. Тешко је одржати добре тандеме када морате да се носите са тим нередом.
Веома добра игра која је добро олакшала дрифтовање у другим дрифт играма, тешко је задржати ову игру 5 милиона људи воли ову игру
Контроле су ме заиста одвратиле од ове игре
Па, не могу да играм твоју игру, знаш зашто зато што пише да нема везе, али имам јаку Ви-Фи везу, поправи то плссссс
Тако забавна дрифт игра, она је на мрежи само доприноси количини забаве! Руковање аутомобилима је такође тако лако!
Добре контроле, добра графика, лепи сервери (понеки пут касне), одлична игра из које сам могао да се сетим да ми ова игра није дала грешку у конекцији чак иако је мој интернет у реду [Уреди]: тако да је та рецензија била када је игра имала нешто добра физика, оне су некако ок, али мораш нешто да урадиш са управљањем, када заносиш гума би требало да иде у супротном смеру од начина на који ауто иде, а не управљајући више у угао и ауто се хвата за гуму и успорава те доле много, поправи аутостеер
Ова игра је супер цоол и фантастична. Само настави тако! Али, молим вас, додајте нове аутомобиле као што су нови бмв и нови ниссан гтр нисмо и нова супра и нижа цена аутомобила. Разговарајте у тје онлајн игрању и пронађите пријатеља да вас не би молимо. све најбоље за тебе 😁
Графика и физика ове игре су вруће смеће. Ако желите да играте дрифт мобилну игру. Боље вам је да играте фр легендс који има бољу графику и механику игре
Animal Warfare रणनीति iqeg
ХАХАХА
Направио сам 21 милион ДП и ×500 комбо на серверу и добио сам 4500 новчића, молим вас промените ово.
Није лоше, али на више турбо калемова и може да промени спојлер
Добра идеја за дрифт игру, али једва да имате контролу над аутомобилом
Додајте опцију за подешавање резолуције и графике
Ово је најбоља 1в1 дрифт игра коју сам до сада видео. Контроле чине игру више. Волео бих да видим будућа ажурирања. Ова игра је веома изазовна, али забавна.